Inloggen / Registreren

Voor iedereen een geschikte Hisense tv

LED, QLED, OLED, Mini-LED… Het kan best lastig zijn om jouw ideale tv te kiezen met al die verschillende technologieën. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Goed om te weten is dat al onze modellen smart-tv’s zijn en 4K beeldkwaliteit bieden. 4K geeft 4 keer zoveel pixels als een Full HD televisie. We spreken dan ook van Ultra HD. Meer scherpte en meer details, vergeleken met standaard Full HD televisies.

Toch zijn er binnen 4K nog veel verschillen in beeldkwaliteit. Dit hangt af van de toegepaste technologie. Het assortiment van Hisense delen we daarom in op basis van de verschillende technologieën: LED, QLED, OLED, Mini-LED en Laser TV.


Hisense LED

We beginnen met de Hisense Ultra-HD LED televisies. Deze tv’s leggen direct de lat hoog en voldoen zeker aan de wensen van de kritische kijker. Dus als jij het groeiend aanbod 4K films en series op Netflix optimaal wilt beleven, dan zit je goed met een LED tv van Hisense. En dan krijg je hoogwaardige technologie voor een lagere prijs dan je gewend bent.


Hisense QLED

De overtreffende trap van LED televisies zijn onze Quantum Dot tv’s. Hisense QLED. De Quantum Dot Colour technologie brengt je nog dichter bij de realiteit met meer dan 1 miljard kleuren en de uitzonderlijke scherpte van 4K Ultra HD. Meer dan 100 individuele dimming zones zorgen voor de scherpste details, zelfs in de meest donkere beelden.

TV SET 43A72KQ HSN

QLED Smart TV

43A72KQ

badge
549,00 €

Hisense OLED

En dan is daar OLED. Voor de sportfanaat die vreugde en verdriet dwars door zijn beeldscherm wil voelen. Voor de filmfreak die zich met al zijn zintuigen wil laten meeslepen. Voor de gamer die visueel spektakel zoekt dat past bij zijn skills. OLED biedt het diepste zwart, waardoor het contrast met andere kleuren het sterkst wordt.  Ook als het gaat om OLED biedt Hisense wederom de sublieme technologie voor minder geld.


Hisense Mini-LED ULED

Ga helemaal op in elke scène met Mini-LED. De Mini-LED technologie combineert de achtergrondverlichting (meer dan 10.000 kleine LED diodes) met Full Array Local Dimming Pro. Dit zorgt voor een zeer hoge helderheid van 2000 nits, authentieke kleuren, briljant contrast en opvallende details. Hierdoor wordt iedere scène, donker of licht, tot leven gebracht. Dolby Vision IQ past automatisch de belangrijkste beeldinstellingen aan wanneer scenes veranderen om zo optimaal van het beeld te genieten.


Hisense Laser TV

Eigenlijk een vreemde eend in de bijt als je het vergelijkt met de technieken hierboven. Tegelijkertijd is laser tv juist een hele pure, vertrouwde techniek. Namelijk een projectietechniek. Die techniek was tot voor kort nauwelijks bereikbaar voor thuis. Hisense doorbreekt dat en brengt de scherpte, het geluid, de sfeer en het betoverende van de bioscoop naar jouw huis. Als dát is wat jij zoekt, dan ga je voor de kracht van onze laser. Voor de ontwikkeling van die laser werkten onze ingenieurs samen met de filmindustrie. En dat zie, hoor en voel je.

CONSOLE PX2-PRO HSN

4K Smart Laser Cinema

PX2-PRO

badge
BACK TO TOP