Inloggen / Registreren
Blog

No Frost

02.06.2020
Hisense_Total_No_Frost_CMS-900x500px.webp

 

No Frost

Wie kent het niet; ijsvorming aan de binnenkant van je vriezer of vriesvak in je koelkast. De enige oplossing tot nu toe is regelmatig je vriezer ontdooien of het ijs wegsteken. Dit is nu verleden tijd dankzij de No Frost technologie.

Dat vervelende klusje van het verwijderen van ijsvorming in je vriezer is vanaf nu niet meer nodig. Alle Hisense koel-vriescombinaties zijn namelijk voorzien van de No Frost technologie. Je vriezer neemt vocht op uit de producten die je erin legt. Ook door het openen en sluiten van de deur of de vrieslades kan er vocht ontstaan aan de binnenkant. Dat vocht bevriest en daardoor ontstaat de een vervelende ijsvorming.

De technologie zorgt voor een betere luchtcirculatie waardoor de temperatuur in het hele vriesgedeelte gelijk is en vocht aan het vriesgedeelte wordt onttrokken. Hierdoor wordt de lucht droger en wordt ijsvorming voorkomen.

Vriezer ontdooien niet langer nodig

Dankzij deze handige technologie is het zodoende niet langer nodig om je vriezer te ontdooien. Vocht krijgt geen kans om aan te vriezen, wat weer een hoop vervelend werk scheelt.

Of je nu gaat voor een stijlvolle Amerikaanse koel-vriescombinatie, een royale multi-door koelvriescombinatie of een slank model met toch lekker veel ruimte aan de binnenkant: ze zijn allemaal voorzien van deze praktische technologie om ijsvorming geen kans te geven.

BACK TO TOP