Inloggen / Registreren
Blog

Ice, Ice, Baby!

10.06.2020
BE_News_Ice_ice_baby_CMS-900x500px.webp


IJsdispenser – direct koud water, ijsblokjes of crushed ice

We gaan de zomer weer tegemoet. Genieten van de zon, lange avonden en een heerlijk koel drankje. Daar horen natuurlijk ook ijsblokjes bij. En die maken we steeds minder zelf met een ijsblokjes vorm of ijsblokzakje.

Waarom zou je ook? Steeds vaker kiezen mensen voor een koelkast met een ingebouwde ijsdispenser. Daarmee kan je niet alleen een lekker koud glas water tappen, maar ook ijsblokjes en crushed ice maken. De ervaring leert bovendien dat mensen die zo’n koelkast hebben, hier vaker gebruik van maken dan ze in eerste instantie hadden gedacht.

Uiteraard heeft Hisense ook koelvries-combinaties met een ijsdispenser in het assortiment. We stellen ze graag even aan je voor.

Hisense RS694N4TF2 Black Steel

De Hisense RS694N4TF2 heeft een megavoordeel: je hoeft hem niet op de waterleiding aan te sluiten om gebruik te maken van de ijsdispenser!
Dat betekent dat je de koelkast overal in huis kunt plaatsen.

Deze side-by-side koelkast beschikt over een waterbak van 4 liter. Deze vul je met water. Het water wordt naar het vriesgedeelte gepompt waar het bevriest. De machine maakt daar dan ijsblokjes of crushed ijs. Het ijskoude water wordt direct uit de waterbak gehaald. Bij het eerste gebruik moet je rekenen op een etmaal voordat de eerste ijsblokjes gemaakt kunnen worden. Daarna worden de ijsblokjesmaker automatisch gevuld.

Ontdek onze Black Beauty: RS694N4TF2

Hisense RS695N4IC1

De Hisense RS695N4IC1 moet je aansluiten op de waterleiding om te genieten van een heerlijk koud glas water of ijsblokjes/crushed ice.

Lees meer over de Hisense RS695N4IC1

‘Tappen’ maar

Via het digitale display op de voorzijde kies je heel eenvoudig of je een koud glas water, ijsblokjes of crushed ice wil hebben. Het enige wat je nog moet doen is je glas onder de dispenser zetten.

Laat de zomer maar komen!

BACK TO TOP